Ilmajoen Musiikkijuhlat

Oopperaa & konsertteja 7.-18.6.2017

Mannerheim ooppera Ilmajoen Musiikkijuhlilla. Waltteri Torikka on Mannerheim. Unohtumattomia konsertteja Ilmajoen Musiikkijuhlilla! Apocalyptica plays Metallica by Four Cellos

Hyvä tietää

Ilmajoen Musiikkijuhlien ooppera-areena sijaitsee Kyrönjoen rannalla. Areena käsittää 1300-paikkaisen katetun katsomon, jossa tukevat selkänojalliset muovituolit. Kolmeosaisessa katsomossa yhteensä 21 riviä ja katsomoon on kulku yläkautta. Lisäksi 10 pyörätuolipaikkaa keskikatsomon yläosassa.

Pukeutuminen lämpimästi ja sään mukaan. Katettu katsomo suojaa auringonpaahteelta ja sateelta, mutta katsomon reunamilla saattaa kastua sateen voimakkuudesta ja tuulesta riippuen. Omien sadetakkien, istuinalustojen ja lämpimien vilttien ottaminen mukaan on suositeltavaa sään mukaan.

Henkilöautojen paikoitusalue sijaitsee ooppera-areenan välittömässä läheisyydessä urheilukentällä. Paikoitusmaksu on 4 € / auto. Tarvittaessa autolla pääsee ooppera-areenan sisäänkäynnin lähelle.

Ooppera-areenan välittömässä läheisyydessä sijaitsee Ilmajoen museo. Lisäksi alueella on Yli-Lauroselan talomuseo. Alueella sijaitsevat myös Ilkanpatsas, Raivaajapatsas ja Könnin patsas.

Ooppera-areenalle ja paikoitusalueelle kulku autolla Ollilantien kautta. Areenan osoite: Ilkantie 16, 60800 Ilmajoki.


 

Ilmajoen Musiikkijuhlat näkyvät ja kuuluvat Pohjanmaalla, Kyrönjoen rannassa, oopperaesityksinä sekä konsertteina.
Ilmajoen Musiikkijuhlien toimintaan kuuluu myös nuorten oopperakuoron valmennus. Haluamme näin tukea lasten ja nuorten kulttuurikasvatuksellista työtä.

Ilmajoen Musiikkijuhlat ry | Ollilantie 1, 60800 Ilmajoki | Puh. (06) 424 2900 (klo 9-16)